Piloții Top Cross TCS KTM Racing Team sunt pregătiți să facă spectacol în cursa de casă

Piloții Top Cross TCS KTM Racing Team sunt pregătiți să facă spectacol în cursa de casă

Pe 7 – 8 mai, circuitul TCS Racing Park va găzdui trei campionate difeferite de motocross, iar piloții Top Cross TCS KTM Racing Team sunt pregătiți să facă spectacol în cursa de casă.

 

Un weekend. 3 campionate. Spectacol total. Echipa Top Cross TCS KTM va concura în acest sfârșit de săptămână în 3 campionate cu 39 de piloți, o mare parte dintre ei pe motociclete KTM, în urma parteneriatului tehnic încheiat de Top Cross TCS Racing Team cu ATH Moto și Authentic Spirit.

 

Reunite sub numele MOTOCROSS WEEKEND, pe TCS Racing Park sunt programate, pe 7 – 8 mai,  cursele din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, la clasele 65cc și 85cc, Campionatul Balcanic de Motocross și Campionatul Național de Motocross.

 

“Sunt piloți din echipă care concurează în competițiile europene și balcanice și pentru ei este foarte important să se raporteze la cei mai buni piloți din regiune și când concurează pe teren propriu. De asemenea, și pentru cei care nu au un program internațional această etapă este un test important pentru a aduna cât mai multă experiență. Sunt sigur că toți piloții sunt pregătiți să dea totul pentru a obține rezultatele pe care și le-au propus”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

 

Sâmbătă, 7 mai, acțiunea pe TCS Racing Park, începe de la ora 09:30, în prima zi din MOTOCROSS WEEKEND fiind programate antrenamentele libere și antrenamentele oficiale, primele curse fiind programate de la ora 16:00. Duminică, 8 mai, primii piloți vor ieși pe pistă de la ora 08:00 pentru sesiunile de încălzire, deschiderea oficială a grilei de start fiind programată la ora 10:20. După o zi plină de spectacol, festivitatea de premiere va avea loc la ora 18:00.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

Multumiri PRIMARIEI GORGOTA, Prahova.

 

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel