Piloții Top Cross TCS KTM revin pe circuite după pauza de vară

Piloții Top Cross TCS KTM revin pe circuite după pauza de vară

Piloții echipei Top Cross TCS KTM revin din nou pe circuite după “mini vacanța” de vară. În acest weekend vor concura în Bulgaria, la etapa contând pentru Campionatul Balcanic și Național al Bulgariei, iar peste o săptămână vor concura în Campionatul Național al Ungariei, la Fokto.

 

Piloții echipei Top Cross TCS KTM și-au petrecut “vacanța” de vară în cantonamentul de o săptămână, organizat de echipă în Italia pe circuitele Ottobiano și Dorno, și acum sunt pregătiți să revină pe circuitele de curse.

 

În acest weekend, 14 piloți ai echipei vor lua startul pe circuitul de la Korten, în Bulgaria, în etapa a șaptea din Campionatul Balcanic și a 4-a din Campionatul Național al Bulgariei. Etapa din țara vecină marchează startul în cea de-a doua parte a sezonului, piloții Top Cross TCS KTM având participări programate în competiția Balcanică și în campionatele din Bulgaria și Ungaria. De altfel, după etapa din Bulgaria, urmează, în weekendul 16 – 17 septembrie, participarea în cursa de la Fokto, din Campionatul Ungariei.

 

Și în 2022 echipa Top Cross TCS KTM a participat la etapa de la Korten și după două manșe extrem de disputate, cinci piloți au reușit să încheie pe podium.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel