Piloții Top Cross TCS KTM s-au întors cu 5 medalii din Bulgaria

Piloții Top Cross TCS KTM s-au întors cu 5 medalii din Bulgaria

În acest weekend, 9 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM au luat startul în etapa a patra din Campionatul Balcanic de Motocross programată la Troyan, în Bulgaria. După anularea manșei a doua, din cauza ploii torențiale, cinci piloți au încheiat etapa pe podium la clasele la care au luat startul.  

Campionatul Balcanic de Motocross este una dintre cele mai disputate competiții regionale, la start fiind înscriși cei mai buni piloți din Bulgaria, Moldova, Serbia, Macedonia de Nord , Turcia și Romania. Și în acest weekend, în cadrul etapei a patra a sezonului, piloții echipei Top Cross TCS KTM au făcut spectacol pe circuitul de la Troyan, în Bulgaria, cinci dintre ei reușind să se întoarcă acasă cu medalii.

 

Etapa din Bulgaria a fost marcată de ploaia torențială, organizatorii luând decizia să anuleze manșa secundă, clasamentele finale fiind întocmite după rezultatele din prima cursă și aceasta desfășurându-se în condiții extrem de dificile.

 

La clasa 65 cc, Sami Dumitru și-a continuat seria de clasări pe podium și a obținut argintul, rămânând astfel pe prima poziție în clasamentul general din competiția balcanică de motocross.

 

Și la clasa 85cc echipa Top Cross TCS KTM a avut un pilot pe podium, Ioan Chiujdea terminând  cursa pe locul trei, într-un sezon în care a terminat fiecare etapă din Campionatul Balcanic de Motocross în top trei.

 

În schimb, pentru victoria de la clasa MX2 Juniori au intrat în calcul doar piloții echipei. Zoltan Ordog a fost cel mai rapid, podiumul fiind completat de Mihai Dine și Victor Rusu.

 

Următoarea etapă pentru piloții echipei Top Cross TCS KTM este cea din Campionatul Național de Motocross programată pe circuitul de la Moreni (18 – 19 iunie), după care vor lua startul în  etapa de la Globare, în Serbia, competiție inclusă în Campionatul Balcanic și în Campionatul European zona de sud-est (25 – 26 iunie).

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel