Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru etapele din Danemarca și Bosnia și Herțegovina

Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru etapele din Danemarca și Bosnia și Herțegovina

Urmează încă un weekend intens pentru piloții Top Cross TCS KTM, aceștia participând la două etape internaționale programate în Danemarca și Bosnia și Herțegovina. Zoltan Ordog și Victor Rusu participă la o nouă etapă din ADAC MX Masters, iar Sami Dumitru, Daniel Marian și Nicholas Cociu concurează în competiția europeană de sud-est și cea balcanică de motocross.

 

După debutul de la Mölln, în campionatul german de motocross ADAC MX Masters, Zoltan Ordog și Victor Rusu sunt pregătiți pentru cursa din Danamerca. În fiecare sezon, competiția germană are și o etapă în afara țării, iar în 2023 aceasta este organizată în premieră pe circuitul de la Randers.

 

Pentru piloții Top Cross TCS KTM acest lucru vine cu o provocare suplimentară pentru că la această etapă vor fi prezenți și cei mai buni piloți din țările nordice. În același timp, poate fi însă și un avantaj pentru că circuitul este unul pe care majoritatea piloților din ADAC MX Masters vor concura în premieră.

 

La prima cursă din acest campionat, Zoltan Ordog a terminat pe locul 28 la general, iar Victor Rusu s-a oprit în Last Chance Race.

 

Toate cursele de la Randers vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube al organizatorului competiției, youtube.com/adacmotorsports, evoluția piloților Top Cross TCS KTM putând fi urmărită sâmbătă, de la ora 15:45, și duminică de la ora 12:55 și 15:25, ora României.

 

Tot în acest weekend, Sami Dumitru, la clasa 85 cmc, și Daniel Marian și Nicholas Cociu, la clasa 65 cmc, vor lua startul la Kresovo, în Bosnia și Herțegovina, la etapa  a patra din Campionatul European de Motocross Motocross (zona de sud-est) pentru clasele 65 cmc și 85 cmc. Etapa contează și în Campionatul Balcanic de motocross, dar și în competiția națională din această țară.

 

Și aici piloții Top Cross TCS KTM se vor lupta cu cei mai buni piloți din Albania, Bulgaria, Croația, Grecia, Macedonia, Moldova, Serbia, Ungaria, Turcia și Bosnia și Herțegovina pentru a aduna punctele necesare care să le asigure calificarea la semifinala europeană din Italia, programată pe 25 iunie.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel