Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru finala Campionatului European de Motocross

Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru finala Campionatului European de Motocross

Sami Dumitru, Tudor Balaban și Tudor Ștefănescu vor lua startul, în weekendul 16 – 17 iulie, la finala Campionatului European de Motocross, clasele 65cc și 85cc. Cursele sunt programate pe circuitul de la Loket, în Cehia, și se vor desfășura în același weekend cu etapa din Campionatul Mondial.   

După un parcurs excelent în Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, la clasele 65cc și 85cc, piloții echipei Top Cross TCS KTM sunt pregătiți să concureze și în marea finală a Campionatului European de Motocross.

 

În etapa programată, în perioada 16 – 17 iulie 2022, pe circuitul de la Loket, în Cehia, vor lua startul cei mai buni piloți din toate cele 4 campionate regionale (zona de sud-est, zona de nord-vest, zona de sud-vest și zona de nord-est), iar echipa Top Cross TCS KTM va participa cu Sami Dumitru și Tudor Balaban la clasa 65cc și cu Tudor Ștefănescu la clasa 85cc.

La clasa 65cc, Sami Dumitru a avut un parcurs excelent în cele patru etape ale Campionatului European de Motocross, zona de sud-est, pilotul echipei Top Cross TCS KTM reușind să câștige 3 din cele 4 etape programate, adunând în total 190 de puncte. Sami Dumitru va lua startul în Cehia din postura de campion al competiției regionale și este pregătit pentru duelurile cu cei mai buni piloți din celelalte campionate.

 

Tot la clasa 65cc va concura și Tudor Balaban care, după cele patru etape din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, s-a clasat pe locul 5 la general, cu un total de 128 de puncte.

 

Echipa Top Cross TCS KTM îl va avea la start și pe Tudor Ștefănescu, vicecampion în competiția regională la clasa 85cc. Acesta a adunat în total 140 de puncte în etapele desfășurate în Bulgaria, România, Turcia și Serbia.

 

„A fost un sezon intens pentru piloții Top Cros TCS KTM în competițiile regionale și sunt încântat de performanțele obținute în duelurile cu cei mai buni piloți din Bulgaria, Moldova, Serbia, Macedonia de Nord și Turcia. Participarea în marea finală a Campionatului European de Motocross la clasele 65cc și 85cc este o oportunitate excelentă pentru piloții noștri de a aduna experiență pe un circuit de top, inclus în calendarul mondial, și sunt sigur că vor obține rezultatele pe care și le-au propus”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cros TCS KTM.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel