Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru o nouă etapă de motocross din Ungaria

Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru o nouă etapă de motocross din Ungaria

Campionatul Național de Motocross al Ungariei este unul dintre cele mai puternice din regiune, iar o parte dintre piloții echipei Top Cross TCS KTM participă, din 2023, și la această competiție.

 

14 dintre sportivii echipei Top Cross TCS KTM vor concura în acest weekend în etapa a patra din Campionatul Național de Motocross al Ungariei. Etapa se va desfășura pe circuitul de la  Kiskunlachaza, unul dintre cele mai vechi circuite de motocross din Ungaria, care a fost refăcut complet în ultimii ani pentru a găzdui competiții de nivel internațional.

 

Participarea în campionatul din Ungaria face parte din programul internațional de pregătire al piloților echipei Top Cross TCS KTM, care mai concurează și în Campionatul Balcanic și Campionatul European (zona de sud-est), la etapele din țara vecină participând și piloți din Austria, Serbia, Slovenia, Slovacia și Croația.

 

În etapa de pe circuitul de la  Kiskunlachaza, echipa a înscris 14 piloți la clasele 50cmc, 65cmc, 85cmc, MX2 și Fete, toți concurând cu motociclete KTM sau Husqvarna. Patrick Florea și Anca Adam vor lua startul la clasa 50cmc, Cristi Cristescu, Andrei Susanu, Alecsei Toader și Daniel Marian vor concura la clasa 65cmc, iar Sami Dumitru, Ștefan Gherghiceanu și Robert Trufașu vor participa la clasa 85cmc.

 

La clasa 125 cmc sunt înscriși Zoltan Ordog, Victor Rusu și Mihnea Banu, la clasa MX2 va lua startul Mihai Dine, iar la clasa fete este înscrisă Ștefania Băncilă.

 

Cursele de la toate clasele sunt programate duminică, 30 aprilie, acțiunea pe circuit începând la ora 08:00. Până la ora 12:00 sunt programate antrenamentele și calificările, iar între orele 13:00 și 17:30 se vor desfășura cursele de la toate clasele.

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel