Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru o nouă etapă în Bulgaria

Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru o nouă etapă în Bulgaria

După debutul bun din Campionatul Național de Motocross al Bulgariei, piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru o nouă cursă în țara vecină. În total, 14 piloți pe motociclete Husqvarna, Gas Gas și KTM vor lua startul în etapa de la Troyan, programată pe 4 – 5 iunie.

 

În acest weekend, pe circuitul de la Troyan se va desfășura etapa a treia din Campionatul Național de Motocross al Bulgariei, iar echipa Top Cross TCS KTM va participa cu 14 piloți. Circuitul este unul dintre cele mai cunoscute din țara vecină și a găzduit etape și din competițiile europene și balcanice, fiind cunoscut și de unii dintre piloții echipei care au concurat în trecut pe această pistă.

 

Pentru echipa Top Cross TCS KTM aceasta este a doua prezență în campionatul de motocross al Bulgariei din acest sezon, în etapa de la Levski patru piloți reușind să urce pe podium.

 

Patrick Florea va concura la clasa 50cmc, iar Andrei Susanu, Alecsei, Cristian Cristescu și Mihai Alexandru vor lua startul la clasa 65cmc. Luca Ștefănescu și Ștefan Gherghiceanu, locurile doi și trei în etapa trecută,  Robert Trufașu, Andrei Zanfie și Mihnea Chivu vor participa la clasa 85cmc, aceasta fiind clasa cu cei mai mulți participanți din cadrul echipei.

 

Robert Enescu, Andrei Căprioară și Mihai Dine vor concura la 125cmc, iar la MX1 vor lua startul Iuliu Mihai și Arthur Tătaru.

 

La startul acestei etape vor fi peste 100 de sportivi, de la 30 de cluburi din Bulgaria, care concurează în competiția națională, concurența fiind una foarte mare la fiecare clasă. În plus, conform prognozei meteo locale sunt șanse mari de ploaie, pe parcursul celor două zile, ceea ce va fi o provocare suplimentară pentru piloții Top Cross TCS KTM.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel