Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru semifinala CE din Italia

Piloții Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru semifinala CE din Italia

În acest sfârșit de săptămână, 4 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM se vor lupta pentru un loc în marea finală a Campionatului European de Motocross la clasele 65cmc și 85 cmc. 

 

După un sezon european excelent, Daniel Marian și Nicholas Cociu, la clasa 65cmc, și Sami Dumitru și Robert Trufașu, la clasa 85cmc, și-au asigurat locurile în seminifinala Campionatului European de Motocross din Italia. În această semifinală s-au calificat automat piloții care au terminat în top 15 în competițiile regionale europene din zona de sud-est și sud-vest.

 

La clasa 65cmc, după etapele desfășurate în Grecia, Bulgaria, Turcia și Bosnia și Herțegovina, Daniel Marian a fost pe locul 4 cu 142 de puncte, iar Nicholas Cociu a terminat pe locul 6 cu 86 de puncte, ambii piloți Top Cross TCS KTM participând doar la 3 din cele patru etape.

 

Cu 141 de puncte, Sami Dumitru a terminat competiția regională pe prima poziție la clasa 85cmc, iar Robert Trufașu a fost pe locul 12, cei doi obținând calificarea în semifinala competiției.

 

Semifinala din Italia se va desfășura pe 1 – 2 iulie pe circuitul Gazzane di Preseglie, în Italia, iar marea finală se va desfășura pe 15 – 16 iulie la Loket, în Cehia.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel