Piloții Top Cross TCS Racing Team continuă lupta pentru puncte la Sfântu Gheorghe

Piloții Top Cross TCS Racing Team continuă lupta pentru puncte la Sfântu Gheorghe

Top Cross TCS Racing Team va participa în acest weekend cu 27 de piloți în etapa a patra a sezonului din Campionatul Național de Motocross, toți având ca obiectiv să adune cât mai multe puncte în lupta pentru titlurile naționale din 2020.

Circuitul de la Șugaș, Sfântu Gheorghe, va găzdui în acest weekend etapa a patra din Campionatul Național de Motocross, penultima din sezonul 2020. Echipa Top Cross TCS Racing Team va lua startul aici cu 27 de piloți pregătiți să facă spectacol, sâmbătă și duminică, la clasele la care vor lua startul.

Chiar dacă sezonul competițional a început doar în vară, din cauza pandemiei de coronavirus, piloții Top Cross TCS Racing Team au avut un an cu participări atât în competiția națională, cât și la nivel internațional. Astfel, la finalul sezonului balcanic, programat weekend-ul trecut chiar pe circuitul de la Ciolpani, Zoltan Ordog a câștigat titlul de campion balcanic la clasa 85cc, iar Luca Ștefănescu este vicecampion balcanic la 65cc.

În competiția națională, piloții echipei conduse de Adrian Răduță se luptă pentru titluri la clasele Fete, 50cc Juniori Mari, 50cc Juniori Mici, 65cc, 85cc, MX2 Juniori, MX2, Amatori MX1 și Amatori MX2 și fiecare punct câștigat în etapa de la Sfântu Gheorghe fiind extrem de important.

“Ne apropiem de finalul unui sezon spectaculos și sunt mândru de tot ceea ce au realizat piloții echipei până acum. Mai avem două etape în Campionatul Național și luptele pentru titlurile naționale vor fi cu siguranță extrem de disputate așa că este important ca fiecare pilot să rămână concentrat și să încerce să adune cât mai multe puncte posibil în fiecare cursă”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

Etapa de la Sfântu Gheorghe este programată pe 17 – 18 octombrie și se va desfășura fără spectatori, conform normelor de siguranță sanitară în vigoare. Sâmbătă, 17 octombrie, acțiunea pe pistă va începe de la ora 12:30, iar duminică, 18 octombrie, piloții vor ieși pe circuit începând cu ora 08:30. Festivitatea de premiere, pentru toate clasele, se va desfășura duminică de la ora 15:00.

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii: EGT Romania, Cuibul de lemn, Fundatia SOS (Sport Ocrotire Sanatate), Yamaha Romania, Dual Motors, GSC Global Systems Communication și TwinAir Filters.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel