Piloții Top Cross TCS Racing Team pornesc motoarele în acest weekend

Piloții Top Cross TCS Racing Team pornesc motoarele în acest weekend

40 de piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team vor lua startul, în acest weekend, în prima etapă a Campionatului Național de Motocross, programată pe circuitul de la Prundu.

 

După o perioadă intensă de pregătire, inclusiv în cadrul RAMS Mx Camp Winter Edition desfășurat anul acesta pe circuitul de motocross Red Sands din Spania, piloții echipei Top Cross TCS Racing Team sunt pregătiți să înceapă un nou sezon.

 

40 de piloți ai echipei vor lua startul, în acest sfârșit de săptămână, pe circuitul de motocross din localitatea Prundu, județul Giurgiu, la prima etapă din 2022 a Campionatului Național de Motocross, etapă organizată de cluburile Top Cross TCS Racing Team și Dual Racing Team. La start vor fi și 13 piloți noi, crescuți la școala de motocross RAMS MX School, care vor debuta într-o competiție oficială.

 

“Abia aștept să se pornească din nou motoarele în acest weekend. Sunt încântat că echipa are un număr foarte mare de piloți la startul acestei etape și sunt mândru că 13 dintre cei 40 de piloți vor debuta în competiții după ce au început să practice motocross-ul la RAMS MX School. Va fi cu siguranță un weekend intens pentru că suntem și organizatori ai acestei prime etape și sper să avem parte de un spectacol frumos la fiecare clasă”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cross TCS Racing Team și organizatorul primei etape din Campionatul Național de Motocross.

 

Etapa de motocross de la Prundu este programată sâmbătă și duminică, 9 – 10 aprilie, acțiunea pe pistă începând în fiecare zi de la ora 09:30. Festivitatea de premiere este programată duminică de la ora 17:30, iar la start vor fi piloți înscrisi la clasele 50cc (juniori mici și mari) MX85, MX65, Fete, MX2, 125, MX1 și Amatori și Veterani.

 

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor:

ATH moto

Authentic Spirit

EGT România

Cuibul de lemn

Fundatia SOS

GSC – Global System Communication

Midocar

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel