Piloții Top Cross TCS Racing Team sunt pregătiți pentru utlima etapă din Campionatul Balcanic de Motocross

Piloții Top Cross TCS Racing Team sunt pregătiți pentru utlima etapă din Campionatul Balcanic de Motocross

În acest weekend, pe circuitul de la Giannitsa în Grecia, 13 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team vor lua startul la ultima etapă a sezonului în Campionatul Balcanic de Motocross.

 

După etapele din România, Bosnia și Herțegovina, Turcia și Serbia, în acest weekend, pe circuitul de la Giannitsa, în Grecia, se va desfășura ultima etapa a sezonului 2021 din Campionatul Balcanic de Motocross. La start, la clasele 65cc, 85cc și MX2 vor fi și 13 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team care vor încerca să termine acest sezon cu un rezultat cât mai bun.

 

La clasa 65cc vor fi pe grila de start Sami Dumitru și Tudor Bălăban care se află în top cinci la general, după primele patru etape ale sezonului. Sami Dumitru a adunat 178 de puncte și ocupă locul secund, la doar 10 puncte în spatele liderului, iar Tudor Bălăban ocupă poziția a cincea cu un total de 111 puncte.

 

La clasa 85cc vor concura Mihnea Banu, Luca Ștefănescu, Stoyanov Kaloyan, Tudor Ștefănescu și Vlad Urluescu. Mihnea Banu și Luca Ștefănescu au participat la toate etapele din acest sezon și sunt pe locurile 3 și 4 la general, cu 160, respectiv 113 puncte. Tudor Ștefonescu ocupă poziția a opta cu 67 de puncte, Stoyanov Kaloyan este pe locul 12 cu 34 de puncte, iar Vlad Urluescu are 21 de puncte adunate în etapa de la Globare, în Serbia.

 

La clasa MX2 Junior cel mai bine clasat sportiv român este Eross Koppany care ocupă poziția a doua la general cu un total de 158 de puncte. Cu 140 de puncte, el se află pe podium și la clasa MX2. Pe grila de start la această clasă vor mai fi și Dennis Hăbeanu, Zoltan Ordog, Victor Rusu, Mihai Dine și Ștefania Băncilă.

 

Etapa de pe circuitul de la Giannitsa, în Grecia, se va desfășura pe 16 și 17 octombrie.

 

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics și RCA2000.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel