Powerbar – Alimentatie sportiva de calitate pentru pilotii clubului Top Cross TCS

2014 va marca cel de-al 6-lea an in care clubul Top Cross TCS colaboreaza pe parte de nutritie sportiva cu brand-ul american Powerbar. O companie cu o experienta de aproape 30 de ani, disponibila in peste 150 de tari, ale carei produse sunt folosite de atleti de renume mondial.

Se stie ca pentru a termina o mansa intr-o competitie de motociclism, fie ea motocross, enduro, supermoto, rally raid sau viteza, iti trebuie o conditie fizica impecabila. Aceasta este la fel de importanta ca antrenamentul de tehnica de pilotaj, facand diferenta intre un accident din cauza oboselii fizice si a trece cu bine linia de finish.

Iar conditia fizica impecabila se obtine doar cu multa munca depusa in sala de antrenament si sub atenta supraveghere a unui antrenor cu experienta.

Produsele Powerbar iti ofera acel plus de energie necesar fie in sala de antrenament, fie inainte sau dupa o mansa de 30 de minute in saua unei motociclete care parca vrea sa te “descalece” la fiecare viraj. Riderii clubului Top Cross TCS folosesc produse precum Powerbar Gel inainte de mansa pentru acel extra oumf in timpul cursei, sau Powerbar Recovery Drink dupa finish, pentru a se hidrata si a oferi corpului vitaminele de care acesta are nevoie pentru recuperare dupa efort.

Recomandam produsele Powerbar pentru sportivii ce practica antrenamente fizice intense. Va poate ajuta atat in cazul antrenamentelor de efort, cat si la recuperarea de dupa.

Pentru pilotii de motocross sau enduro, care vor sa se antreneze intr-un cadru adecvat, recomandam deasemenea RAMS21 Power Gym, un loc pe care l-am creat special pentru riderii care ne inteleg pasiunea pentru 2 roti. Aici veti gasi programe de antrenament fizic sustinute de piloti pentru piloti. O amintim aici pe Sorina Sandu, multipla campioana nationala la enduro si participanta in multe competitii internationale, precum si Marc Sandu, un tip …. complet: editor, antrenor, fost motociclist, actual biciclist 🙂

powerbar protein

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel