Premianții ultimei etape din campionatul de motocross, inițiatori în revoluția mobilității electrice din România

Premianții ultimei etape din campionatul de motocross, inițiatori în revoluția mobilității electrice din România

Weekendul 5–6 octombrie a fost unul intens pentru participanții ultimei etape a Campionatului Est European de Motocross desfășurat pe circuitul Gorgota din Ciolpani, TCS Racing Park. Pregătirea fizică și mentală, abilitățile tehnice și curajul cu care aceștia au intrat în competiție au fost fără doar și poate spectaculoase. Premianții campionatului de motocross sunt totodată și primii câștigători ai competiției ECO inițiată de ZING Amazing eMotion. Astfel, ei pot iniția acum revoluția mobilității electrice în România, având în vedere că au șansa să conducă noi vehicule, complet electrice, în premieră aici.

Prezența pe podiumul de la TCS Racing Park a atras după sine un alt premiu. Câștigătorii fac acum parte din ZING Members Club, o comunitate entuziastă gata să schimbe viitorul României prin adoptarea celor mai inteligente soluții de mobilitate urbană.

Cardul de membru al clubului ZING primit de fiecare câștigător include un premiu în valoare de 500 de dolari. Folosind acest voucher, fiecare dintre ei poate efectua o pre-comandă pentru oricare dintre modelele de scutere electrice disponibile la ZING, iTank sau iTango. Indiferent de alegere, premianții vor experimenta cea mai recentă inovație globală la capitolul transport electric. Fiecare are acum șansa să intre în posesia unui scuter electric cu trei roți, extrem de economic, ideal pentru aglomerațiile urbane și pentru relaxare, în condiții maxime de siguranță.

Cei care au obținut premii la Campionatul Est European de Motocross pot profita de voucherul câștigat până la data de 31 decembrie 2019. Aceștia pot plasa o pre-comandă pe website-ul zing.com.ro sau pot contacta direct echipa ZING. De asemenea, câștigătorii sunt așteptați la showroomul ZING din București, situat în centru. Începând cu 14 octombrie, showroomul este deschis în intervalul 10:00–20:00 de luni până vineri și între 10:00–14:00 sâmbăta. Vizitatorii sunt bine primiți oricând pentru a afla informații despre noile vehicule electrice și pentru a testa modelele preferate. Echipa ZING îi așteaptă pentru a dezbate date tehnice și a împărtăși reciproc povești captivante.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel