Premiul Top Cross TCS – Tricou personalizat enduro/MX

Iata ca vremea surprinzator de calda din ultima vreme a facut posibila si iesirea cu motoarele, fie ele de enduro, motocross sau strada. Asa se intampla si in cazul castigatorului concursului pe care l-am organizat in decembrie, care a avut ca premiu un tricou de motocross/enduro personalizat cu numele/numarul castigatorului.

Numele lui este Marian, are numarul de concurs 401 si este din Brasov. Marian a profitat si el de vremea perfecta de afara pentru o tura cu motorul prin padure si a reusit sa ne trimita cateva poze, sa vedem cum arata tricoul castigat. Speram sa il poarte cu drag atunci cand iese cu prietenii la turele de enduro.

Cat despre ceilalti fani ai clubului Top Cross TCS, care ne urmaresc si apreciaza munca, tineti aproape, pentru ca vom organiza concursuri periodice. Multumim tuturor pe aceasta cale pentru suportul moral, mesajele de incurajare si apreciere pe care le primim si citim, precum si tuturor sponsorilor si partenerilor ce fac posibila functionarea acestui club sportiv, menit sa promoveze motocrossul in Romania.

#topcrosstcs #racing #team #acerbis #yamaha #goldfren #letsride #repsol #oakley #arai #powerbar #TCS #rams #suspensiirams #ek #twinair

tricou enduro personalizat

tricou motocross adrian raduta

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel