Race Report – Final sezon 2018

Race Report – Final sezon 2018

Final de sezon 2018 pentru echipa Top Cross TCS. Tragem linie, analizam rezultatele si putem spune ca a fost un an plin. Plin de munca, de emotii, de zeci de mii de kilometri facuti, dar si plin cu reusite. Iata rezultatele.

Adrian Raduta se impune pentru a 6-a oara la clasa regina, MX1, reusind si in 2018 un nou titlu de Campion Est European la motocross. Ordog Zoltan, cel mai nou membru al echipei, dupa o serie de curse ca la carte, reuseste titlul de Campion Est European la motocross, clasa MX65. Mario Popovici obtine titlul de Vice Campion Est European la clasa MX85, iar Arthur Tataru locul 4 EEC la clasa MX2 Juniori.

 

Multumim sponsorilor si partenerilor nostri, pentru tot suportul oferit si in acest an: Yamaha Romania, Arai si Oakley prin Dual Motors, Acerbis Romania, Lets Ride Graphics.

 

Acum incep pregatirile pentru 2019. Urmeaza RAMS MX Camp Sardinia, startul in primavara a unui nou sezon balcanic, cursele pentru copii pe care le organizam pentru copii – Kids Challenge, Red Bull Romaniacs 2019, precum si evenimentele pe care TCS Racing Park le va organiza la anul. Pe langa toate astea, pregatim surprize si concursuri inedite pentru toti fanii si followerii nostri, asa ca abonati-va canalelor media TCS.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel