Race report – SEVLIEVO 2018

Race report – SEVLIEVO 2018

Echipa Top Cross TCS bifeaza inca o etapa reusita in 2018, etapa cu numarul 3 a Campionatului Est European. Aceasta a avut loc weekendul trecut, la Sevlievo, Bulgaria, unul dintre cele mai faimoase circuite din lume.

 

Adrian Raduta, a castigat locul 1 la clasa regina, MX1, consolidandu-si astfel pozitia de lider in campionat. Ordog Istvan, un nou membru in cadrul echipei, isi adjudeca locul 1 la clasa MX65 (motociclete de 65cc), iar Mario Popovici castiga detasat locul 1 la clasa MX85 (motociclete de 85cc). La clasa MX2 Juniori, ambii piloti ai clubului, Arthur Tataru, locul 8 si Petru Iosif, locul 9, bifeaza inca o cursa de est-european la care acumuleaza puncte si experienta pentru a trece la clasa superioara. Aida Cojanu a fost singura fata din echipa noastra care a participat la aceasta etapa, clasa MX65, obtinand locul 8 la general.

In urma rezultatelor echipei Top Cross TCS, Romania se claseaza inca o data pe locul 1 la natiuni, in fata vechii rivale din sud, Bulgaria.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel