Race Report

Race Report

Prima etapa a Campionatului Est European a avut loc weekendul trecut in Grecia, pe traseul din localitatea Giannitsa. Echipa Top Cross TCS a fost prezenta, alaturi de Adi Raduta si stafful tehnic RAMS Motorsport. Iata pe scurt rezultatele:

  • Adrian Raduta, clasa MX1, locul 1
  • Ordog Zoltan, clasa 65cc, locul 1;
  • Mario Popovici, clasa 85cc, locul 2;
  • Aida Cojanu, clasa 85cc, locul 9;
  • Arthur Tataru, clasa MX2 Juniori, locul 8.

Echipa Romaniei ocupa astfel locul 3 pe natiuni in Campionatul Est European, dupa prima etapa a sezonului competitional 2018. Pentru rezultatele echipei si evolutia membrilor sai in competitiile la care participam, nu uitati sa va abonati paginii oficiale de Facebook Top Cross TCS.

Reminder: Sambata viitoare, pe 24 martie, va asteptam la TCS Racing Park pentru a deschide oficial sezonul moto off-road 2018 in cadrul unei noi editii de RAMS FUN RIDE. Amenajam circuitele atat pentru pasionatii de enduro, cat si de motocross. Ca in fiecare an, exista si un traseu dedicat in exclusivitate copiilor. Intrarea este libera atat pentru spectatori, cat si pentru rideri. Mai multe detalii aici.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel