RAMS Fun Ride 2016

Sambata am organizat pe circuitul de motocross de la Ciolpani editia cu numarul 3 a RAMS Fun Ride. Acum ca ne-am mai linistit, este momentul sa punem pe hartie rezumatul editiei 2016, ce a fost bine, ce a fost rau, ce putem imbunatati pentru la anul.

rams fun ride

Pai sa incepem cu cele bune. Am muncit la amenajarea traseului 2 saptamani inainte de evenimentul propriu zis, pentru ca totul sa fie perfect. Sau aproape perfect, iar publicul spectator si riderii prezenti sa fie pe deplin multumiti. Daca ne-a reusit, asta ramane sa ne-o spuneti voi. Comentati pe pagina de Facebook, dati-ne un telefon, scrieti-ne un email, cum doriti, daca doriti. Ne bucura si numarul mare de persoane prezente, atat ca si public spectator, cat si ca participarea riderilor, fie ei copii sau adulti, amatori sau profesionisti, baieti sau fete. Ati venit in numar mare si asta ne bucura, asta inseamna ca ne facem treaba cum trebuie si oamenii vor sa vina la traseu. Cu o implicare un pic mai mare, vom reusi sa popularizam acest sport si mai mult. Facebook-ul isi face treaba si starneste curiozitatea oamenilor, evenimentul a fost vizionat de multi oameni, cu putin sprijin din presei poate la anul prezenta o sa fie mai mare.

motocross ciolpani

Un alt lucru ce ne bucura nespus de mult este faptul ca parintii vin impreuna cu copiii si ne intreaba de cursuri moto (motocross sau enduro). Este ceea ce noi ne dorim, ceea ce ne va ajuta pe viitor sa crestem sportul cu motor in general, dar si pilotajul moto off-road in special. Si din ce in ce mai multi parinti inteleg ca daca un copil va deprinde de mic arta pilotajului, isi va ascuti reflexele si va constientiza pericolul la care este supus, altfel va trata la 18 ani, cand va putea merge legal pe strada, stilul de a conduce in trafic. Cei mici pot primi sfaturi de la un instructor care a trecut prin multe curse, care a avut parte de o serie de accidentari si care stie ce trebuie facut pentru a evita astfel de accidentari. Discutia este foarte ampla si nu s-ar termina niciodata, incepand de la alegerea corecta a motorului si a echipamentului de protectie pentru cel mic, pana la pozitii in sa, abordarea virajelor, franari, accelerari, samd. De aceea, cei interesati ne pot vizita la traseu, cu un telefon in prealabil (0729.989.561).

rams power gym
Warm-up alaturi de antrenorii RAMS Power Gym

Am observat si ca investitiile in “inventarul” fiecarui pilot sunt din ce in ce mai profi si mai safe. Copiem ceea ce vedem fie afara, fie in tara la alti piloti mai experimentati si asta este un lucru bun. Pentru ca un pilot de talie mondiala nu isi permite sa mearga cu echipament prost sau motocicleta setata asa-si-asa. Meseria se fura, zicea un batran, si nici in cazul motocross/enduro lucrurile nu stau altfel. Felicitari acelora dintre dvs. care acordati o atentie in acest sens, inseamna ca evoluam!

fun ride
Cool kid is cool.

Prognoza meteo, desi groaznica la inceput, a tinut cu noi, bucurandu-ne in final de o vreme absolut perfecta. Ploaia care a picat cu cateva zile in urma, dar si sambata dimineata a facut suprafata de rulare perfecta, aderenta fiind optima iar praful ne-existent. Asa cum am mai spus-o si in alte postari, speram ca RAMS Fun Ride sa devina o obsnuinta an de an, un eveniment relaxat, o intalnire intre prieteni, unde sa ne simtim bine si sa “furam” meserie. Multumim si sponsorilor, partenerilor si prietenilor ce ne ajuta si sustin: Yamaha, Acerbis, Sidi, Arai, Oakley, EK, Pestmaster, Letsride Graphics, TORK, REPSOL, echipei RAMS Motorsport si Suspensii RAMS, precum si TCS care ne sustine cu utilajele necesare amenajarii traseului.

Remarci sau critici constructive sunt binevenite, astfel incat evenimentele viitoare sa fie si mai bine organizate. Comentariile le puteti lasa pe pagina de Facebook, aici. Tot aici puteti vedea si restul pozelor de la eveniment, furnizate de prieteni fotografi amatori sau profesionisti, carora la multumim pe aceasta cale ca ne ajuta sa pastram in culori amintirile de la astfel de evenimente.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel