RAMS MX Camp 2017

scoala moto copii

RAMS MX Camp este un stagiu de pregatire moto off-road, pentru pasionatii de motocross si enduro. Este sustinut de Adi Raduta, multiplu campion national si est-european la motocross. Primul cantonament a avut loc in 2013 si pana anul acesta s-a desfasurat in Spania, la inceputul fiecarui an. De ce Spania si de ce inceputul anului? Pentru ca sportivii de performanta au nevoie de un stagiu de pregatire premergator noului sezon competitional, mai ales dupa o perioada lunga de stagnare (din cauza vremii, antrenamentele moto se pot termina chiar si in noiembrie). Am ales Spania din mai multe motive, in principal datorita climei si in al doilea rand datorita conditiilor pe care circuitul unde ne desfasuram ni le oferea.

In 2017, vom schimba peisajul! Perioada va ramane aceeasi, luna februarie. Clima, tot mediteraneana, cu temperaturi medii de 18-20 de grade Celsius in februarie. Mai precis, Sardinia, celebra insula din sudul Italiei.

Cantonamentul este structurat ca si in anii precedenti. Trei saptamani in total, fiecare rider putandu-si alege o saptamana sau mai multe in care sa participe. Duminica sunt zborurile inspre si dinspre insula. In aceeasi zi, riderii cunosc circuitele, ne ocupam de inscrierea la circuit, ne cazam, iar lunea incepem fresh, cu prima zi de cantonament.

  • 5 – 12 februarie (aceasta saptamana este rezervata pentru motocrosisti, tinand cont si de vacanta copiilor)
  • 12 – 19 februarie (antrenamente motocross si enduro)
  • 19 – 26 februarie (antrenamente exclusiv enduro)
  • va puteti consulta cu Adi la telefon, pentru a stabili de comun acord saptamana in care veniti

Noi ne ocupam de transportul motocicletei si al echipamentelor, cu ajutorul camionului Top Cross TCS, astfel incat sa nu existe bagaje grele la avion. Deasemenea, cele 3 mese ale zilei sunt preparate de catre bucatarul echipei, pentru toti riderii. Inclusiv drumul de la circuit la hotelul unde sunt cazati pilotii este asigurat de echipa noastra.

Daca mai sunt intrebari suplimentare, ii puteti scrie direct lui Adi Raduta, folosind acest formular (click aici). Mesajul ajunge direct la el, urmand a primi raspuns in cel mai scurt timp (nu uitati sa va lasati datele de contact, telefon, email, samd).

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel