Red Bull Romaniacs 2014

Suntem prezenti si in 2014 pentru al treilea an consecutiv la Red Bull Romaniacs, compeitia de hard enduro cunoscuta la nivel mondial.

Astfel, RAMS Motorsport si Dementor vor asigura asistenta tehnica pilotilor interesati. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se pot face folosind urmatoarele date de contact:

– Dementor KTM Romania, dementor [@] dementor.ro, 0733.KTM.KTM

– RAMS Motorsport, service [@] rams21.ro, 0726.975.383, Sorina Sandu.

Pretul pentru pachetul intreg este de 550 euro pentru asistenta tehnica pe toata perioada cantonamentului, atat in Sibiu, cat si la check-point-urile de pe traseu. Ne ocupam si de alimentarea si curatarea motocicletei, reumplerea camel-back-ului cu apa, gustari si apa suplimentara, alte servicii “ad-hoc” care ar putea fi necesare.

La camionul de curse al Top Cross TCS se poate servi si masa, pregatita de chef-ul echipei, aceasta achitandu-se separat.

Echipa de mecanici cu care ne vom prezenta la Red Bull Romaniacs Hard Enduro 2014 are o experienta de peste 14 ani in domeniul motorsportului, participari active la nenumarate competitii de motocross si enduro, atat in tara cat si in strainatate, precum si training-uri de specialitate, cum ar fi cel sustinut de un inginer de la KYB in domeniul servisarii furcilor si amortizoarelor.

Pentru mai multe informatii, folositi datele de contact de mai sus.

red bull romaniacsred bull romaniacs

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel