Repsol – Valtec & Top Cross TCS: o asociere intre doua varfuri ale motorsportului

Uleiurile si produsele de intretinere Repsol sunt bine cunoscute pasionatilor de motorsport. Compania petroliera spaniola are o istorie de aproape noua decenii in sectorul energetic, echipa Repsol fiind alcatuita din 24.000 de oameni, de peste 80 de nationalitati. Repsol este singura companie din sectorul petrolier care a primit distinctia Gold Class pentru accesul sustenabil si responsabil la noi surse de energie, fiind in mod traditional si un mare suporter al motorsporului.

Foto: SIMCAT.RO (C) Top Cross TCS
Foto: SIMCAT.RO (C) Top Cross TCS

Odiseea Repsol in sectorul motorsportului de varf incepea in 1971, atunci cand Angel Nieto semna primul sau contract cu aceasta companie, notabile fiind si dezvoltarea de carburanti si lubrifianti pentru motoarele automobilelor Toyota si Subaru pilotate cu success de catre Carlos Sainz in raliul Dakar. Asocierea Honda-Repsol nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru fanii MotoGP, iar daca ne indreptam atentia spre off-road, Toni Bou, rider al aceleasi echipe a castigat de curand al optulea sau titlu mondial la trial.

 

Echipa Top Cross TCS este onorata sa colaboreze cu un astfel de partener, marca Repsol fiind importata in Romania si in estul Europei de catre Valtec Premium Lubricants, unul din marii jucatorii de pe piata de lubrifianti a acestei regiuni. Parteneriatul nostru este in vigoare inca din 2008, iar uleiurile si produsele de intretinere Repsol se pot achizitiona de la service-ul RAMS21, nu de putine ori, clientii care au calcat pragul acestui service, solicitandu-le expres. “Ca pilot si lider de echipa sunt foarte multumit de produsele Repsol, am primit ca sponsorizare din partea Valtec spray-uri de intretinere si uleiuri de cutie care isi fac foarte bine treaba si ne ajuta in pregatirea motocicletelor pentru curse si antrenamente”, spune Adrian Raduta.

Motocicletele echipei Top Cross TCS, pregatite sa intre in mansa.

Din partea Valtec am stat de vorba cu Adam Codrin CEE Regional Business Manager. “In primul rand doresc sa  il felicit pe sportivul Adrian Raduta pentru performanta de a fi obtinut al treilea sau titlu est european. Acesta este inca un motiv sa speram intr-o cooperare si mai stransa pe viitor si ca asocierea noastra genereaza rezultate bune, devenind cunsoscuti in piata. In tot ceea ce inseamna motocross, numele Adrian Raduta si Top Cross TCS sunt foarte populare, fiind in traditia brandului nostru sa ne asociem cu varfurile din motorsport”, a punctat Codrin Adam.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel