Review jumatate de sezon Top Cross TCS 2014

Suntem in iulie, la jumatatea sezonului competitional 2014. Ne pregatim pentru o noua cursa, in acest weekend, si anume etapa cu numarul 3 a Motocross Cup, ce se va desfasura pe circuitul Corsarul Rosu din localitatea giurgiuveana Bolintin Vale. Desi era programata pentru a fi gazduita pe un circuit tot la intrare pe A1, si anume cel de la Dragomiresti Deal, din cauza ploilor care in ultima vreme au maturat Romania, organizatorii Top Cross TCS si Dual Racing Team au trebuit sa se reorienteze.

O alta cursa pe care o asteptam cu nerabdare este Red Bull Romaniacs, una dintre cele mai faimoase si grele curse de hard enduro din lume. Echipa Top Cross TCS va asigura asistenta tehnica pentru unele dintre cele mai grele nume din industria moto mondiala: Ben Forsyth, Craig Stevenson, Wade Young, Kirsten Landman, Con Thermos, Martin Orchard, la care se adauga si numele a doi rideri autohtoni care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Sorina & Sorin Sandu. Red Bull Romaniacs incepe pe 15 iulie, cu prologul de la Sibiu, si se va incheia pe 19 iulie.

scoala motocross
Top Cross TCS Racing Team – EEC Turcia

In ceea ce priveste evolutia echipei Top Cross TCS in Campionatul Est European, 2014 a fost un an de bun augur pentru toti riderii clubului. Pana in prezent, s-au disputat curse in Grecia, Turcia, Bosnia, Bulgaria si Serbia. In primele 3, Adrian Raduta a terminat la general pe 1, iar in Bulgaria si Serbia in pozitia secunda, fiind acum pe locul 1 in campionat la clasa MX1.

Nici riderii de la clasele “mezine” nu au fost mai prejos, in Bosnia si Turcia absolut toti cei 4 piloti ai Top

Cross TCS fiind prezenti pe podium. La clasa MX2 concureaza Virgil Corbea, iar la clasele MX2 Junior fratele acestuia, Ionut Corbea, precum si Alex Rosu.

 

In acest weekend, pe 5 iulie, va asteptam la Bolintin Vale, pe circuitul Corsarul Rosu, in formula completa!

 

grafica moto

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel