Rezultate bune pentru piloții Top Cross TCS KTM la etapa din Turcia

Rezultate bune pentru piloții Top Cross TCS KTM la etapa din Turcia

Piloții Top Cross TCS KTM au plecat de la circuitul de la Afyonkarahisar, din Turcia, cu rezultate excelente și au făcut un pas important pentru a-și asigura calificarea la semifinala europeană din Italia, programată pe 25 iunie. 

 

Sami Dumitru, la clasa 85 cmc, și Daniel Marian și Nicholas Cociu, la clasa 65 cmc, au participat în acest weekend, 20 – 21 mai, la etapa a treia din Campionatul European de Motocross (zona de sud-est), programată pe circuitul de la Afyonkarahisar, în Turcia. Această etapă a contat și în Campionatul Balcanic de Motocross, dar și în Campionatul Național al Turciei.

 

Piloții Top Cross TCS KTM au avut evoluții excelente și au făcut un pas important pentru atingerea obiectivului lor, acela de a aduna punctele necesare care să le asigure calificarea la semifinala europeană din Italia, programată pe 25 iunie.

 

Daniel Marian, pe o motocicletă GasGas, a terminat prima manșă de la clasa 65 cmc pe locul secund, iar cu locul 3 din manșa a doua și-a asigurat clasarea pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate de puncte cu pilotul bulgar de pe poziția a doua. Nicholas Cociu s-a clasat pe 4 în prima manșă și pe locul 6 în manșa secundă, încheind etapa din Turcia pe locul 4.

După această etapă, Daniel Marian are 90 de puncte, iar Nicholas Cociu are 57 de puncte și se află pe locurile 4, respectiv 6, piloții echipei Top Cross TCS KTM participând la doar două curse din cele trei programate în acest campionat.

 

La clasa 85 cmc, Sami Dumitru, pe o motocicletă KTM, a câștigat prima manșă și apoi și-a asigurat victoria la această clasă cu locul secund din manșa a doua. După etapele din Grecia și Turcia, Sami Dumitru are un total de 91 de puncte și ocupă poziția a patra la general, la doar 16 puncte de un loc pe podium.

Sami Dumitru, Daniel Marian și Nicholas Cociu își vor continua campania europeană la Kresovo, în Bosnia și Herțegovina, acolo unde, pe 27 – 28 mai, este programată etapa a patra din Campionatul European de Motocross Motocross (zona de sud-est) pentru clasele 65 cmc și 85 cmc.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel