Rezultate bune pentru piloții Top Cross TCS Racing Team la Trofeul Națiunilor Balcanice la Motocross

Rezultate bune pentru piloții Top Cross TCS Racing Team la Trofeul Națiunilor Balcanice la Motocross

17 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing au participat în acest weekend la etapa a cincea din Campionatul Balcanic, pe circuitul de la Troyan în Bulgaria, etapă care a contat și ca Trofeul Națiunilor Balcanice la Motocross.

Piloții echipei Top Cross TCS Racing au avut încă un weekend bun la o etapă din Campionatul Balcanic. Pe circuitul de la Troyan, în Bulgaria, cei 17 piloți ai echipei au reușit din nou să obțină rezultate bune în duelurile cu piloții locali, iar doi dintre ei au urcat și pe podium. Pentru echipa Top Cross TCS Racing aceasta a fost cea de-a treia participare în acest sezon la o etapă din Campionatul Balcanic, iar ultima cursă a sezonului se va desfășura pe teren propriu, pe circuitul de la Ciolpani, pe 10 – 11 octombrie.

Primul podium al echipei a fost obținut de Dumitru Sami care a făcut două curse foarte bune la clasa 65cc și a încheiat etapa din Bulgaria pe locul 3. Aproape de podium, la aceeași clasă, a fost și Luca Ștefănescu care a terminat pe locul 4. Tudor Ștefănescu și Maya Cojanu au reușit să intre în top 10, după un weekend extrem de disputat în Bulgaria, clasându-se în final pe locurile 6, respectiv 10.

Zoltan Ordog, pilot susținut anul acesta și de Yamaha Europe prin intermediul Motodynamics, importatorului oficial Yamaha în România, a fost într-o formă excelentă și a obținut o victorie spectaculoasă la clasa 85cc.

Echipa Top Cross TCS Racing a avut șase piloți la startul acestei clase, toți reușind să termine în puncte. Victor Rusu a fost pe cinci, după cele două manșe de concurs, Ioan Chiujdea a terminat pe locul opt, Mihnea Banu pe 10, Vlad Urluescu pe 13 și Kaloyan Stoyanov pe locul 15.

La clasa MX2 cel mai bine clasat pilot al echipei a fost Petru Iosif care a intrat în top 10, pe locul 9, în timp ce Arthur Tătaru s-a clasat pe 11, Denis Hăbeanu pe 13, Ștefania Băncilă pe 14, Aida Cojanu pe 16 și Mihai Dine a terminat pe locul 18.

“Sunt bucuros că am avut doi piloți pe podium și la această din Campionatul Balcanic, dar în același timp sunt foarte mulțumit și de progresele făcute de ceilalți piloți din echipă. Fiecare tur parcurs în competiții internaționale înseamnă un mare plus pentru piloții noștri din punctul de vedere al experienței acumulate. Zoltan Ordog a demonstrat că merită susținerea Yamaha Europe și sunt sigur că va avea un parcurs frumos la nivel internațional în anii următori.  Sezonul 2020 se va încheia la Ciolpani și sunt sigur că țoți piloții echipei vor fi extrem de motivați să-și atingă obiectivele propuse în această etapă”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

Etapa organizată la Troyan, în Bulgaria, a fost etapa a cincea din Campionatul Balcanic și a contat în același timp și Trofeul Națiunilor Balcanice la Motocross, piloții echipei Top Cross TCS contribuind la locul secund obținut de echipa României.

Finalul de sezon va avea loc pe teren propriu, pe 10 și 11 octombrie cluburile Dual Motors și Top Cross TCS Racing organizând, pe circuitul de la Ciolpani, etapa a șasea din Campionatul Balcanic.

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii: EGT Romania, Cuibul de lemn, Fundatia SOS (Sport Ocrotire Sanatate), Yamaha Romania, Dual Motors, GSC Global Systems Communication și TwinAir Filters.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel