Sami Dumitru, Zoltan Ordog, Ioan Chiujdea și Tudor Ștefănescu au urcat pe podium în etapa de la Edirne

Sami Dumitru, Zoltan Ordog, Ioan Chiujdea și Tudor Ștefănescu au urcat pe podium în etapa de la Edirne

Sami Dumitru, Zoltan Ordog, Ioan Chiujdea și Tudor Ștefănescu au ucat pe podium pentru echipa Top Cross TCS KTM în etapa de motocross de la Edirne, în Turcia. Etapa a contat pentru Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, la clasele 65cc și 85cc și Campionatul Balcanic de Motocross.

 

Ștefania Băncilă (#110), Sami Dumitru (#21), Tudor Balaban (#110), Tudor Ștefănescu (#77), Ioan Chiujdea (#221), Victor Rusu (#32), Mihnea Banu (#85), Mihai Dine (#163), Zoltan Ordog (#11), Eross Koppany (#936) și Dennis Hăbeanu (#4) au concurat în acest weekend în etapa a treia din competițiile regionale în care sunt implicați în acest sezon.

 

Cursele din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est (clasele 65cc și 85cc), Campionatul Balcanic de Motocross, dar și etapa din Campionatul Național al Turciei s-au desfășurat la  Edirne, pe cel mai spectaculos circuit de motocross din această țară.

 

Sami Dumitru și-a continuat parcursul excelent din acest sezon și și-a consolidat poziția de lider în Campionatul European (zona de sud-est) la clasa 65 cmc cu o victorie clară în fața celor mai buni piloți din regiune. Pilotul echipei are acum 143 de puncte și a mai făcut un pas spre câștigarea titlului în competiția europeană regională.

 

Pilotul echipei, care concurează din acest an pe o motocicletă KTM, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și în Campionatul Balcanic de Motocross.

 

La clasa 85cc, echipa Top Cross TCS KTM a avut doi piloți pe podium. După cele două manșe la această clasă, Ioan Chiujdea s-a clasat pe locul secund, iar Tudor Ștefănescu a încheiat etapa din Turcia pe poziția a treia, atât în competiția europeană, cât și în cea balcanică.  Cei doi ocupă aceleași locuri și în ierarhia generală cu 118 , respectiv 108 puncte.

 

Zoltan Ordog a continuat șirul de succes cu încă o victorie. După ce s-a impus pe teren propriu, în etapa de pe TCS Racing Park, Zoltan Ordog a triumfat și în Campionatul Balcanic la clasa 125cc.

“A fost încă o etapă în care piloții echipei Top Cross TCS KTM m-au făcut mândru. Podiumurile obținute aici înseamnă puncte importante pentru fiecare dintre ei și pași importanți spre atingerea obiectivelor propuse”, a spus Adrian Răduță, antrenorul Top Cross TCS KTM Racing Team.

 

Următoarea provocare pentru piloții Top Cross TCS KTM Racing Team este cursa de la Kresevo,  în Bosnia și Herțegovina, aceasă etapă fiind a patra din Campionatul Balcanic de Motocross.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel