Saptamana de foc pentru Top Cross TCS: echipa a asigurat service pentru Wade Young si alti sapte rideri la Red Bull Romaniacs

ktm service point romaniacsA unsprezecea editie a Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu hard enduro al lumii s-a incheiat de curand, cu victoria tanarului rider britanic Jonny Walker, urmat de conationalul sau Graham Jarvis si de sud-africanul Wade Young. Din „culisele mecanice” ale intrecerii, Top Cross TCS a avut si ea un cuvant de spus in componenta podiumului, intrucat, o echipa compusa din Adrian Raduta, Ionut Patulea, Babiuc Florin si Patrichi Alexandru i-a asigurat service-ul tanarului rider clasat pe locul trei. Iar iubitorii sportului hard enduro, stiu cat de important este ca cineva sa se ocupe de motocicleta, dupa ce a fost chinuita ore in sir pe cele mai dure terenuri ale lumii, in timp ce pilotul se reface pentru a doua zi.

 wade young top cross tcs

Wade Young nu a fost insa singurul pilot care a avut parte de service marca Top Cross TCS. Alti sapte piloti au beneficiat de expertiza mecanicilor nostri, iar acestia sunt: Kirsten Landman, Con Thermos, Craig Stevenson, Martin Orchard, Ben Forsyth si Sorina Sandu, alaturi de tatal ei, Sorin Sandu, reuniti din nou in „Soso Team”, o echipa unica in motorsportul mondial.

 

Este al treilea an in care echipa Top Cross TCS participa la Red Bull Romaniacs, oferind service pentru piloti de renume. „Sunt foarte multumit deoarece sportivii cu care am avut contract de service au plecat acasa multumiti, spunand ca experienta lor a fost una peste asteptari”, spune team leader-ul Adrian Raduta. „Este important ca mai ales la o competitia asa dura cum e Red Bull Romaniacs, pilotul sa simta ca este sustinut in plan uman, ca in timpul zilei de concurs si dupa, intra in contact cu niste oameni pe care se poate baza, care-i ofera mai mult decat un simplu service al motocicletei. Este vorba despre incredere si despre confort”, adauga campionul de motocross. Sa vedem asadar in ce a constat munca echipei Top Cross TCS.

 

Nutritie sportiva de la Power Bar si un program de munca de aproape 20 de ore pe zi

In primul rand, motocicletele au venit noi-noute, fiind mai intai echipate cu power parts de la KTM, echipa Top Cross TCS cunoscand foarte bine aceasta marca, de la ghidoane, protectii, juguri de furca, etc. Actiunea a debutat in fiecare zi de concurs cu montarea GPS-urilor, urmand apoi incarcarea dubitei cu toate sculele necesare interventiei tehnice, hrana pentru piloti, si deplasarea la service point. Fiecare pilot era asteptat cu o cutie personala, cu numele inscriptionat, in care isi gasea hrana, alaturi de suplimente nutritive de la Power Bar: praf pentru bautura isotonica, Power Gel – bogat in carbohidrati, Power Ride – baton baton proteic si o fiola de magneziu, dar si echipamente de schimb, in caz de nevoie, manusi, ochelari moto. „Pilotii nostri au fost astfel relaxati si increzatori si asta imi doream cel mai mult”, comenteaza Adrian Raduta.

cutii mancare plastic

De la service point urma deplasarea inapoi in paddock, la camionul de curse Top Cross TCS, care era echipat cu absolut toate cele necesare unei interventii tehnice complete la motocicletele de enduro, incluzand aparat de sudura in argon si aparate de service pentru furci si amortizoare. Din fericire, problemele tehnice si stricaciunile i-au ocolit pe sportivi, dar asta nu a insemnat ca mecanii Top Cross TCS s-au relaxat. „Am incercat sa facem totul cat mai profesionist, am vrut sa verificam totul de la A la Z incat sa eliminam orice defectiune tehnica, am schimbat uleiul zi de zi la cele opt motociclete, am desfacut si verificat ambreiajele, am verificat si testat carburatia, am cercetat toate punctele esentiale ale motocicletei”, explica Adrian Raduta. In plus, sportivii au beneficiat si de masa, din echipa Top Cross TCS nelipsind nici bucatarul care-i hraneste pe piloti la etapele Motocross CUP!

romaniacs service team

„A fost o saptamana grea dar frumoasa, am format o echipa extraordinara si pentru mine cea mai mare satisfactie a fost sa-i vad pe sportivi plecand acasa fericiti”, incheie Adrian Raduta.

wade young podiumcon thermos ben forsythteam australia redinkservice team in sibiu romaniacs

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel