Sorina Sandu este sportiva cu cele mai multe finisuri la Red Bull Romaniacs

medalie cupa trofeuSorina Sandu a incheiat cu succes  o noua editie a Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu hard enduro al lumii. Este a patra oara cand sportiva reuseste acest lucru, ceea ce o face singura femeie din lume ce se poate lauda cu aceasta performanta. Echipa Dual Motors este mandra de realizarea Sorinei, la care putem spune ca a contribuit cu o casca Lazer MX8, care a protejat-o pe sportiva pe tot timpul concursului.

Desigur, alaturi de o femeie de success se afla un barbat puternic, iar acesta a fost chiar tatal sportivei, Sorin Sandu, cei doi facand echipa la clasa Bronze. “A fost o placere se merg cu tata, el este foarte tehnic, eu sunt mai rapida pe portiunile de viteza, asa ca pot spune ca ne-am completat de minune, mai ales in ultima zi, care a fost una foarte lunga si foarte grea”, ne povesteste Sorina.

fete motocicliste“La Prolog am avut noroc ca nu a plouat, iar apoi, pe traseu a urmat un crescendo, acesta devenind tot mai dificil in fiecare zi. Terenul a fost umed, dar, spre deosebire de anul trecut se putea parcurge integral pe motocicleta”, ne mai spune Sorina, care are in palmares patru titluri de campioana balcanica la enduro fete, un loc trei la Erzberg Lady’s Cup si participari in campionatele mondiale si europene de enduro, dar si podiumuri in motocross, in competitia privata Motocross Cup.

Iata si ce are de spus Sorina despre casca Lazer MX8. “In primul rand apreciez designul castii, culorile mi se potrivesc, dar desigur, nu se reduce totul la design. Casca este foarte usoara, confortabila si bine ventilata, se vede si se simte ca a fost proiectata pentru curse dificile! A facut fata cu succes conditiilor de la Red Bull Romaniacs”.

Felicitari Sorina Sandu, felicitari Sorin Sandu, asteptam noi surprize placute din partea acestei echipe tata-fiica, unice in motorsportul mondial!

soso

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel