Startul în sezonul național de motocross se dă pe circuitul TCS Racing Park

Startul în sezonul național de motocross se dă pe circuitul TCS Racing Park

Sâmbătă, 10 aprilie, circuitul TCS Racing Park va găzdui prima etapă din acest sezon în Campionatul Național de Motocross, iar echipa Top Cross TCS Racing va avea 29 de sportivi la start.

 

După o pauză de peste cinci luni piloții din Campionatul Național de Motocross vor porni din nou motoarele în competiția internă. Cluburile Top Cross TCS și Dual Racing Team vor organiza în acest weekend, pe 10 aprilie, prima etapă din Campionatul Național de Motocross în care vor concura piloți la clasele 50cc Juniori II + III, 65cc, 85cc, MX2, MX2 Juniori, MX1, Amatori, Veterani 1 și 2 și Fete.

 

Etapa de pe circuitul TCS Racing Park se va desfășura într-o singură zi, iar accesul spectatorilor nu este permis, conform normelor de siguranță sanitară și restricțiilor în vigoare. „Suntem pregătiți să organizăm această primă etapă cu respectarea tuturor normelor de siguranță sanitară. Sunt bucuros că putem începe sezonul și că situația nu mai este la fel de incertă ca anul trecut. Toți cei implicați au făcut eforturi mari pentru ca piloții să poată participa la curse și cred că împreună am găsit cele mai bune soluții”, a spus Ciprian Popescu, unul dintre organizatorii etapei. 

 

La prima etapă din acest sezon echipa Top Cross TCS Racing va avea piloți la fiecare clasă, în total luând startul 29 de sportivi ai echipei. „Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru prima cursă din acest an și sunt sigur că și în 2021 piloții echipei Top Cross TCS Racing se vor implica în lupta pentru titlurile naționale. Prima cursă din 2021 va fi un test util pentru toți piloții noștri și sper să-și reintre cât mai repede în formă după această perioadă de pauză. Este un sezon lung și este important să începem cu dreptul, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

 

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii: EGT Romania, Cuibul de lemn, RCA2000.ro, Yamaha Romania, Dual Motors, GSC Global Systems Communication, TwinAir Filters și Fundatia SOS (Sport Ocrotire Sanatate).

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel