Top Cross TCS Racing Team a participat cu 26 de piloți la etapa a doua din Campionatul Național de Motocross

Top Cross TCS Racing Team a participat cu 26 de piloți la etapa a doua din Campionatul Național de Motocross

Echipa Top Cross TCS Racing a participat cu un număr record de piloți la etapa a doua din Campionatul Național de Motocross, programată în acest weekend pe circuitul de la Moreni. În total, echipa a avut 11 piloți pe podium, trei dintre ei (la clasele 65 cmc, 85 cmc și Fete) reușind
să se și impună în etapa din competiția națională.

Circuitul de motocross de la Moreni, refăcut complet sub coordonarea lui Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cross TCS Racing și al lotului național de motocross, a găzduit duminică, 30 iunie, etapa a doua din Campionatul Național de Motocross. Dintre cei peste 100 de piloți prezenți pe listele de start, Top Cross TCS Racing Team a participat cu 26 de piloți, un număr record pentru competiția națională.
La clasa 50 cmc, juniori 2 și juniori 3, echipa Top Cross TCS Racing a avut patru piloți, doi dintre ei reușind să urce pe podium. Teodora Gumeniuc s-a clasat pe poziția a treia la clasa 50 cmc juniori 2, în timp ce Sami Dumitru a terminat doar pe locul 7 în final, după ce a avut
probleme în prima manșă și a reușit să se impună în manșa a doua. La 50 cmc juniori 3, Sven Suiaga a terminat ambele manșe pe locul secund, iar Tudor Balaban a punctat doar în prima manșă și a terminat pe locul 6. La 65 cmc, Ioan Chiujdea s-a impus în ambele manșe și și-a asigurat prima poziție fără probleme, în timp ce Luca Ștefănescu a încheiat competiția pe locul 3. Kaloyan Stoyanov, Lica Suiaga și Maria Grigoraș au terminat pe pozițiile 5, 8, respectiv 10. La clasa 85 cmc au fost în total 8 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing pe lista de start.
Marius Popovici și Ördög Zoltán, au terminat pe primele două locuri, iar Mihai Dine, Andrei Banu, Victor Rusu, Vlad Urluescu, Patrick Budui și David Dobra reușind să termine în puncte pe locurile, 5,6,7,9,10 și 11.


Și în competiția fetelor, Top Cross Racing Team a reușit să se impună prin Ștefania Băncilă care a câștigat fără probleme ambele manșe, în timp ce Aida Cojanu a terminat pe poziția a patra. Și la clasele de amatori MX1 și MX2, echipa condusă de Adrian Răduță a avut doi piloți în top trei, Tănase Laurențiu locul 2 la MX1 amatori și Kinda Géza aceeași poziție la MX2 amatori. Gabriel Grigoraș s-a clasat pe poziția a patra, la MX1 amattori, iar Lucian Giurgiuveanu a terminat pe 5 la MX2 amatori. La clasa MX2, Petru Iosif s-a clasat pe poziția a treia, iar la clasa MX2 Junior, Dan Voiculescu a terminat pe locul 3, iar Sebastian Rizesku pe locul 6.

“A fost încă o etapă unde piloții din echipă au reușit să obțină rezultate excelente. Am avut un număr record de piloți la start și sunt încântat că am avut victorii, clasări pe podium și piloți în puncte la toate clasele la care am participat. Au fost lupte intense pentru poziții la fiecare clasă și mă bucur că toți piloții din echipă au făcut progrese remarcabile. Următoarea etapă națională este programată în septembrie, la Târgu Mureș, și vom profita de această perioadă pentru a ne antrena intens pe circuitul de la Ciolpani”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel