Top Cross TCS si Acerbis – 1KTM, un parteneriat ajuns la al saptelea an

echipament moto
Adrian Raduta

“Sufletul si pasiunea sunt principiile care anima marca Acerbis, pentru ca ele sunt cele care definesc o viata bogata in emotii, evidentiind-o fata de una careia ii lipseste fiorul umanitatii”, spune Franco Acerbis, cel care a fondat, in 1973, compania care ii poarta numele. Echipa Top Cross TCS a inceput sa foloseasca echipamentele Acerbis inca din 2008, in urma unei intalniri intre Adrian Raduta si Angelo Stefanescu, proprietarul 1KTM, importatorul in Romania al acestei marci.

 

pantaloni acerbis
Sorina Sandu

Animati de pasiunea pentru motociclism off-road, cei doi barbati au gasit un limbaj comun, iar astfel se face ca de sapte ani incoace, Adrian Raduta si sportivii Top Cross TCS alearga la curse cu echipament Acerbis. “Imi place sa construiesc alaturi de partenerii echipei Top Cross TCS, imi place sa investesc in colaborari de durata. Calitatea echipamentelor Acerbis dar si relatia cu 1KTM, a facut ca acest parteneriat sa reziste anilor, inclusiv anilor in care criza economica a lovit piata moto din Romania”, spune Adrian Raduta, care, in prezent, alaturi de Julian Raduta, Sorina Sandu, Ionut si Virgil Corbea, cu totii sportivi sponsorizati de Acerbis, poarta echipamente din gamele Impact si Profile Vented.

 

casca acerbis
Ionut Corbea

“La motocross echipametele se uzeaza destul de repede, in special in zona genunchilor, acolo unde sunt puncte de contact cu plasticele motocicletei. Nu este cazul insa cu echipamentele Acerbis, care sunt rezistente si se pot folosi mai mult timp decat alte marci. In zona genunchilor, pe interior, exista o portiune din cauciuc vulcanizat, care, pe langa protectie la uzura ofera si un foarte bun grip la contactul cu motocicleta, impiedicand pilotul sa alunece in fata si imbunatatind controlul. Diferenta este mare fata de alte echipamente, iar in ce priveste gama Profile Vented, aerisirea oferita de aceste echipamente este optima, de apreciat la cursele ce se desfasoara in zilele toride”, explica Adrian Raduta.

echipament moto off road
Virgil Corbea

 

“Datorita acestei colaborari, putem testa calitatea echipamentelor Acerbis, feedback-ul din partea pilotilor fiind extrem de important pentru noi, ca importatori, dar si pentru producatorul italian”, puncteaza Angelo Stefanescu, care are inca un motiv de satisfactie, pe langa cel al sustinerii unor sportivi de performanta: “Desi 1KTM este un nume mai mult asociat cu enduro, sunt multumit, intrucat, de la an la an se vede o crestere a vanzarilor si pe partea de motocross!”

tricou ACERBIS
Virgil Corbea

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel