Trei piloți Top Cross TCS KTM au urcat pe podium la etapa de motocross din Ungaria

Trei piloți Top Cross TCS KTM au urcat pe podium la etapa de motocross din Ungaria

14 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM au luat startul, în acest weekend, la etapa a patra din Campionatul Național de Motocross al Ungariei și zece dintre ei au reușit să se claseze în puncte.

Duminică, 30 aprilie, a fost o zi intenssă pentru cei 14 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM care au concurat în etapa a patra din Campionatul Național de Motocross al Ungariei. Desfășurată pe o vreme frumoasă, pe circuitul de la Kiskunlachaza, unul dintre cele mai vechi circuite de motocross din Ungaria, etapa a fost una extrem de disputată la start fiind piloți din Austria, Serbia, Slovenia, Slovacia, Croația și, desigur, cei mai buni piloți din Ungaria.

 

Primii piloți care au intrat pe circuit au fost cei de la clasa 50cmc, iar Anca Adam a reușit, după două manșe bune, să se claseze pe locul 5, iar Patrick Florea a încheiat pe locul 9 competiția de la clasa mezină.

 

Și la clasa 65cmc toți cei patru piloți ai echipei care au luat startul au intrat în puncte. Marian Daniel a fost pe patru, Alecsei Toader pe 8, Andrei Susanu pe 10, iar Cristian Cristescu a terminat pe locul 11.

 

Primul podium al echipei a venit la clasa 85cmc unde Sami Dumitru s-a clasat pe locul 2, după care, la clasa Elite MX2, Zoltan Orog a reușit și el un excelent loc secund după cele două manșe, iar Victor Rusu a terminat în puncte, pe locul 11.

 

Ștefania Băncilă, reveniă la începutul acestui sezon după accidentarea de anul trecut, a adus al treilea podium pentru echipă, în competiția fetelor, după ce a încheiat etapa din Ungaria pe locul 3.

Toți piloții echipei care au concurat la etapa din Ungaria au luat startul cu motociclete KTM sau Husqvarna. Următoarea cursă din programul echipei se va desfășura pe 6-7 mai la Zărnești și contează ca etapa a doua din Campionatul Național de Motocross.

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel