Trei zile pline pentru Zoltan Ordog la Masterclass-ul Yamaha de la Barcelona

Trei zile pline pentru Zoltan Ordog la Masterclass-ul Yamaha de la Barcelona

După evoluția excelentă din YZ bLU cRU SuperFinale, Zoltan Ordog și-a asigurat un loc la Masterclass-ul Yamaha de la Barcelona. Timp de trei zile, pilotul Top Cross TCS s-a antrenat cu cei mai buni traineri Yamaha Racing.

Zoltan Ordog a avut un sezon 2019 excelent care s-a terminat cu trei zile pline de acțiune în cadrul Masterclass-ului Yamaha de la Barcelona. Vicecampion național la clasa 85 cmc și vicecampion în competiția est europeană de motocross, pilotul Top Cross TCS i-a impresionat și pe trainerii Yamaha în cadrul YZ bLU cRU SuperFinale și a primit un wild card pentru evenimentul de selecție și evaluare al piloților organizat de Yamaha Racing la finalul fiecărui sezon.

“Zoltan a progresat foarte mult de la o cursă la alta în acest sezon și faptul că a ajuns la Barcelona alături de cei mai buni piloți Yamaha din Europa confirmă acest lucru. Sunt sigur că această experiență va fi un mare plus pentru el în sezonul viitor, mai ales în competițiile internaționale la care va lua startul”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cross TCS.

În cadrul acestui Masterclass cei mai buni piloți Yamaha de la clasele 65 cmc, 85, cmc și 125 cmc din Europa au avut ocazia să se antreneze împreună cu vicecampionii mondiali la motocross Gautier Paulin și Jeremy Seewer. Zoltan Ordog a participat la clasa 85 cmc alături de Olle Mårtensson din Suedia, Levi Schrik și Sven Borger din Olanda, și Adrian Bølviken din Norvegia.

motocross racing yamaha europe

După acest Masterclass, cel mai bun pilot selecționat de la clasa 125 cmc va semna un contract oficial cu Yamaha Racing, iar piloții de la clasele 65 cmc și 85 cmc vor beneficia de susținerea Yamaha Europe prin dealerul local din fiecare țară. “Sunt mândru că Zoltan a reușit să ajungă până aici și că a înțeles cât de importantă este susținerea din partea unui constructor cum este Yamaha. Știu că acest lucru îl va motiva și mai mult, dar în același timp îi va motiva și pe ceilalți piloți din echipă pentru că au o șansă reală să ajungă în cele mai importante competiții din lume dacă muncesc și dau totul pe pistă. Au fost trei zile în care inclusiv eu am învățat multe și le mulțumesc celor de la Yamaha Racing pentru această oportunitate și celor de la Yamaha România că susțin sportivii noștri să ajungă la cel mai înalt nivel”, a mai spus Adrian Răduță.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel