Troyan, CN Bulgaria

Weekendul care tocmai s-a incheiat l-am petrecut din nou in Bulgaria, in localitatea Troyan. Am luat startul pentru a doua saptamana consecutiv la o etapa din campionatul national al vecinilor nostri, la sud de Dunare. Deplasarile pana acolo se fac folosind intreaga noastra logisitica de curse: camion, piese de rezerva, scule si SDV-uri, accesorii si consumabile, echipa de mecanici si propriul nostru bucatar, Chef Lucian (care cred ca in curand va beneficia de o pagina de Facebook dedicata).

motocross

Mergem si concuram in Bulgaria pentru ca ne place. Am mai zis-o si o mai repetam. Ne place ca sunt atenti la detalii, ne place ca pun pe primul rand siguranta sportivilor, ne place pentru ca avem parte de competitie, grila de start fiind mereu plina. Si pentru ca avem loc, invitam pe oricine doreste sa ni se alature, sa o faca. Ne ocupam de transportul motocicletei, servisarea ei si mesele pentru piloti. Deasemenea, cei care ne insotesc pot “fura” meserie chiar de la Adi Raduta, beneficiind de sfaturile si know-how-ul lui.

Este a doua cursa la care mergem, insa nu si ultima. Adi, la clasa MX1, si Mario, la clasa 65, au castigat ambele curse. Ii felicitam si le multumim ca ne reprezinta cu succes peste hotare. Pentru ceilalti sportivi care ne insotesc, aceste etape inseamna enorm de multa experienta acumulata, concurand cot la cot cu piloti ce participa si in alte campionate europene.

motocross team romania

Urmeaza weekendul acesta o etapa de campionat balcanic, in Bosnia, iar peste 2 saptamani ne reintoarcem la bulgari pentru ultima etapa aproape de casa, pe faimosul circuit de la Sevlievo.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel