Un weekend cu puncte pentru piloții Top Cross TCS KTM la etapa din Ungaria

Un weekend cu puncte pentru piloții Top Cross TCS KTM la etapa din Ungaria

Cei 9 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM care au concurat în acest weekend în Campionatul Național al Ungariei, în etapa programată pe circuitul la Fokto, s-au întors acasă cu puncte și cu experiențe utile pentru următoarele curse din acest sezon.

 

Piloții echipei Top Cross TCS KTM au continuat participările internaționale, și în acest weekend,  când au luat startul, pe circuitul de la Fokto, într-o nouă etapă din Campionatul Național de Motocross al Ungariei.

 

Competiția din țara vecină a fost una extrem de disputată, la start, în afara piloților maghiari, fiind și piloți din Israel, Serbia, Slovacia, Slovenia și România. Echipa Top Cross TCS KTM a avut 9 piloți la start, la cinci clase diferite, și toți au reușit să termine în puncte.

 

Patrick Florea a avut două manșe bune la clasa 50cc și cu 30 de puncte a încheiat pe locul 6 la general. La clasa 65, Andrei Susanu s-a clasat pe locul 7, iar Alecsei Toader a terminat cele două manșe pe locul 11 la general. Sami Dumitru a reușit o clasare excelentă pe trei la clasa 85cc, Luca Ștefănescu fiind pe 15 la general, la aceeași clasă.

 

Cel mai bun rezultat al echipei a fost obținut de Zoltan Ordog care a câștigat prima manșă la 125cc (MX2 Elite) și s-a clasat pe locul secund în ceea de-a doua, asigurându-și astfel prezența pe treapta a doua a podiumului la general cu un total 47 de puncte, fiind la egalitate cu Bence Pergel, pilotul local care s-a impus la această clasă.

 

Tot la clasa MX2 Elite, Dennis Hăbeanu, Mihnea Banu și Andrei Căprioară au încheiat și ei în puncte după două manșe extrem de disputate.

 

Următoarea provocare pentru piloții echipei Top Cross TCS KTM va fi etapa a șasea din Campionatul Național al Bulgariei, care se va desfășura pe 23 – 24 septembrie, la Sevlievo, în Bulgaria.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel