Victorii la clasele 65cc, 85cc, MX2 Juniori și Fete în etapa de la Moreni

Victorii la clasele 65cc, 85cc, MX2 Juniori și Fete în etapa de la Moreni

4 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în etapa a patra din Campionatul Național de Motocross, programată pe circuitul de la Moreni, și alți patru au terminat pe podium.

 

Piloții echipei Top Cross TCS KTM au concurat în acest weekend, 17 – 19 iunie, în etapa a patra din Campionatul Național de Motocross, organizată pe circuitul din Moreni. La clasa 50cc Juniori Mari, Andrei Filip Ion și Andrei Susanu au fost implicați în lupta pentru un loc pe podium în ambele manșe și au încheiat etapa pe locurile patru, respectiv cinci.

 

La aceeași clasă, Andrei Patrick Florea s-a clasat pe poziția a opta, iar Nikolai Sascha Zaharescu pe locul 12.  Andrei Filip Ion și Andrei Susanu sunt pe 3 și 4 la general, ambii cu câte 128 de puncte, Andrei Patrick Florea este pe 5 cu 120 de puncte, iar Nikolai Sascha Zaharescu este pe 7 cu 100 de puncte.

 

La clasa 65cc, Sami Dumitru a rămas neînvins în competiția internă câștigând ambele manșe și în etapa de la Moreni. Pilotul Top Cross TCS KTM și-a consolidat poziția de lider în clasamentul general și are 200 de puncte, cu 38 mai multe decât următorul clasat.

La clasa 85cc, Tudor Ștefănescu s-a impus și el în ambele manșe și a câștigat etapa de la Moreni, iar  Horia Paraschiv a terminat etapa pe ultima treaptă a podiumului. În clasamentul general, la 85cc, primii patru piloți concurează în culorile Top Cross TCS KTM, Ioan Chiujdea ocupând prima poziție cu 164 de puncte. Tudor Ștefănescu este pe doi cu 156 de puncte, Luca Ștefănescu este pe trei cu 112 puncte, iar Horia Paraschiv este pe locul patru cu 102 puncte.

 

Și la clasa MX2 juniori echipa a avut un pilot pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Zoltan Ordog s-a impus în ambele manșe și și-a asigurat victoria, iar Victor Rusu s-a clasat pe poziția a doua. Cu trei victorii consecutive, Zoltan Ordog a urcat pe prima poziție și în clasamentul general cu un total de 175 de puncte.

La clasa MX2, Eross Koppany a terminat etapa de la Moreni pe poziția a treia, iar la clasa MX1 Iosif Petru urcat pe treapta a doua a podiumului. În competiția fetelor, Aida Cojanu a obținut a doua victorie consecutivă din acest sezon.

Următoarea provocare pentru piloții Top Cross TCS KTM este participarea în etapa de la Globare, în Serbia, competiție inclusă în Campionatul Balcanic și în Campionatul European zona de sud-est, programată în perioada 25 – 26 iunie.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel