Victorii pentru Sami Dumitru și Zoltan Ordog în etapa de casă de pe TCS Racing Park

Victorii pentru Sami Dumitru și Zoltan Ordog în etapa de casă de pe TCS Racing Park

Echipa Top Cross TCS KTM a avut un weekend intens, 39 de piloți participând pe 7 – 8 mai, pe circuitul TCS Racing Park, la cursele din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, la clasele 65cc și 85cc, Campionatul Balcanic de Motocross și Campionatul Național de Motocross.

 

Weekend-ul trecut a fost spectacol total pe TCS Racing Park unde au fost programate etape din trei competiții de motocross. Echipa Top Cross TCS KTM a participat cu 39 de piloți la cursele din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, la clasele 65cc și 85cc, Campionatul Balcanic de Motocross și Campionatul Național de Motocross desfășurate pe teren propriu.

 

Sami Dumitru și Zoltan Ordog au adus cele mai bune clasări pentru echipă în cursa de casă, cei doi reușind să se impună la clasa la care au luat startul. Sami Dumitru a câștigat ambele manșe de la clasa MX65 în competiția europeană, iar Zoltan Ordog s-a impus la clasa MX2.

În etapa de pe teren propriu s-au remarcat și Tudor Balaban (clasa MX65), Tudor Ștefănescu (clasa MX85), Iosif Petru (clasa MX1), Filip Ion, Patrick Florea  și Sasha Zaharescu (toți la clasa MX50), Darius Vintilă (clasa MX50 Juniori),Victor Rusu, Mihai Dine, Vlad Urluescu și David Dobra (toți la clasa MX2), care au terminat în puncte. La clasa fete, Stefania Bancila a urcat treapta cea mai inalta a podiumului, in timp ce Aida Cojanu a obtinut locul 2.

Următoarea provocare pentru piloții Top Cross TCS KTM Racing Team este etapa de la Edirne, în Turcia, etapă inclusă în competiția europeană, zona de sud est, și în competiția balcanică.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

Text: Berti Panaiot

Foto: Cristi Mitu / Facebook / Instagram

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel