Virgil Corbea – locul III MX2 CEE

Circuitul de motocros de la Pomorie (Bulgaria) a fost şi gazda etapei cu numărul 1 a Campionatului Est European de Motocross, câştigată fără drept de apel de George Căbăl. Pe treapta trei a podiumului a urcat un alt român, Virgil Corbea, cu care am reuşit să stăm vorbă. Impresiile împărtăşite de rider sunt foarte interesante:

“Traseul a fost unul de nisip, devenind repede spart şi solicitant, ceea ce pot spune că m-a avantajat, pentru că ne-am pregătit exact pe un asemenea teren, făcând multe antrenamente. Concurenţa a fost bună, în jur de 30 piloţi, de care George s-a desprins imediat, în ambele maşe. În prima manşă am plecat pe patru, mi s-a oprit motorul, am ajuns pe şase, dar am recuperat până pe poziţia a doua. În manşa doi, am plecat de pe şase şi am căzut într-o depăşire, recuperând apoi până cinci, foarte aproape de riderii de pe poziţiile patru şi cinci, dar din păcate deja steagul de finiş deja flutura.

Pregătirea specifică a fost un mare avantaj pentru Virgil, căci după cum spune el, “pentru ceilalţi rideri, după cinci tururi, cursa se încheiase”. Totodată, pilotul Top Cross TCS a reuşit să depăşească rideri cu care anul trecut se lupta George Căbăl, aşa cum este bulgarul Tashev. Şi pentru Virgil Corbea, următorul start se va da în Macedonia.

 

Sursa: DBZ

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel