Weekend fun

Weekendul care tocmai a trecut a fost unul plin pentru echipa si prietenii Top Cross TCS Racing Team. Dupa ce sambata am fost impreuna cu Adrian Raduta la SMAEB pentru o sedinta de Q&A cu publicul si fanii, au urmat cursele.

Adi a luat startul intr-o cursa de motocross organizata de vecinii nostri unguri, castigand clasa la care a concurat. Alaturi de Adi, au mai fost prezenti la aceasta cursa si Petru Iosif #92 si Arthur Tataru #94, doi tineri piloti ce acumuleaza din ce in ce mai multa experienta la curse internationale. Nici de aceasta data nu a fost diferit, Petru terminand la clasa lui pe locul 6, urmat de Arthur, locul 7.

Asa cum era de asteptat, organizarea a fost ireprosabila, amenajarea traseului punand accent pe siguranta pilotilor (traseu udat pentru evitarea formarii de praf, suprafata de rulare arata, fara santuri si bolovani pe mijlocul traseului – adica normalitate!).

 

Julian Raduta a tradat in acest weekend sportul cu doua roti, participand la o etapa de coasta cu al sau Renault Clio Sport. El s-a deplasat cu echipa de mecanici TCS la Rasnov, judetul Brasov, unde sub egida FRAS s-a organizat o etapa de CNVC. Tanarul nostru pilot a participat la doua clase, debutant, unde a ocupat locul 1, precum si la H2, unde a obtinut locul 4, rezultatul final fiind conditionat si de anularea ultimei manse din cauza precipitatiilor.

julian raduta

Julian este deja la a doua cursa in spatele volanului, prima cursa la care a luat parte in septembrie 2015 terminand-o tot pe locul 1. Datorita lui, clubul Top Cross TCS are din 2015 si ramura de automobilism, fiind afiliat FRAS. Nu putem decat sa ii uram mult succes pe viitor si sa ne reprezinte cu succes la urmatoarele etape, fie ca vorbim de rally, drag sau drift. Surprizele nu se opresc aici.

renault sport

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel