Zoltan Ordog selectat de Yamaha Europe pentru Masterclass-ul YZ bLU cRU Cup!

Zoltan Ordog selectat de Yamaha Europe pentru Masterclass-ul YZ bLU cRU Cup!

Weekendul trecut, Adrian Raduta s-a deplasat in Olanda impreuna cu Mario Popovici, Zoltan Ordog si Nicuta Chiujdea, pentru a lua startul in cadrul superfinalei YZ bLU cRU FIM Europe Cup. O competitie destinata exclusiv riderilor Yamaha ce se califica in primii 3 din clasa si campionatul propriu.

Un mare succes pentru familia Ordog, Top Cross TCS si riderii Yamaha Romania! O surpriza care ne bucura enorm, fiind recunoasterea muncii depuse timp de multi ani de o mana de oameni pasionati, care nu o data au fost nevoiti sa lupte contra curentului: in urma superfinalei YZ bLU cRU FIM Europe Cup, desfasurata weekend-ul trecut la Assen, cu ocazia Monster Energy Motocross of Nations #11 Zoltan Ordog, sportiv Top Cross TCS a fost selectat, in baza unui wildcard, sa participe la Masterclass-ul clasei YZ85, pe 18-20 noiembrie, in Spania. Acolo, alaturi de ceilalti tineri piloti Yamaha, provenind din zece tari europene, el se va bucura de un tutelaj motocrosistic primit direct din partea pilotilor Yamaha MXGP Jeremy Seewer si Gautier Paulin! Cei de la Yamaha Europe au selectat la fiecare clasa, YZ65, YZ85 si YZ125 cate doi piloti, pe langa cei clasati pe podium, declarand ca au facut acest lucru in baza talentului, atitudinii si potentialului demonstrate. Asadar, ajuns la cea mai fina sita de selectie a motocrosului european, Zoltan Ordog se va lupta pentru a fi sustinut de Yamaha Motor Europe North Vest in sezonul 2020, intrucat aceasta este miza actului din noiembrie al YZ bLU cRU Cup Masterclass.

Pana atunci, il vom putea vedea pe Zoltan evoluand chiar in acest weekend, pe 5 si 6 octombrie, in finala Campionatului Est European de Motocross, la TCS Racing Park Ciolpani. Vom reveni dupa aceasta competitie cu un interviu cu Zoltan Ordog si artizanii succesului sau, familia, antrenorul Adrian Raduta (Top Cross TCS) si Yamaha Romania.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel