Zoltan Ordog și Victor Rusu vor participa în premieră în ADAC MX Masters

Zoltan Ordog și Victor Rusu vor participa în premieră în ADAC MX Masters

Zoltan Ordog și Victor Rusu își vor face debutul, în acest weekend, în campionatul german de motocross ADAC MX Masters unde vor concura la clasa 125cmc.  

 

Campionatul german de motocross ADAC MX Masters este unul dintre cele mai puternice din Europa în această competiție participând inclusiv piloți care concurează și în Campionatul Mondial. În weekend, Zoltan Ordog și Victor Rusu vor lua startul la etapa a doua a sezonului, urmând ca la etapele viitoare să participe și mai mulți piloți ai echipei Top Cross TCS KTM.

 

Campionatul din Germania a început în luna aprilie, cu întrecerea de la Fürstlich Drehna, iar în program mai sunt încă 7 etape, dintre care una este programată în Austria. Etapa a doua, care se va desfășura pe 13 – 14 mai, este organizată pe circuitul de la Mölln, un circuit de nisip cu o lungime de 1.630 de metri.

 

Zoltan Ordog și Victor Rusu vor concura în premieră la o etapă din Germania la această etapă fiind înscriși piloți din Germania, Danemarca, Suedia, Austria, Cehia, Polonia, Norvegia, Estonia, Slovacia, Ucraina, Țările de Jos, Belgia, Letonia, Marea Britanie și Franța.

 

Etapa din Germania este programată sâmbătă și duminică, Zoltan Ordog și Victor Rusu întrând pe circuit în prima zi pentru antrenamente și calificări, cele două curse de la clasa MX 125 fiind programate duminică.

 

“După particpările în Campionatul Balcanic, Campionatul European (zona de sud-est) și competițiile naționale din Ungaria și Bulgaria, avem acum și doi piloți care participă într-unul din campionatele de top din Europa. Cu siguranță experiența pe care o vor acumula aici va fi extrem de utilă pentru ei, iar obiectivul nostru este să participăm cu și mai mulți piloți la etapele din Germania”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel