Zoltan Ordog va fi susținut oficial de Yamaha în sezonul 2020

Zoltan Ordog va fi susținut oficial de Yamaha în sezonul 2020

Zoltan Ordog, 13 ani, este primul pilot de motocross din România care primește sprijinul unui producător important implicat la nivel mondial în acest sport. După evoluțiile excelente din finala YZ bLU cRU Cup și masterclass-ul de la Barcelona, Yamaha Europe îl va susține pe pilotul Top Cross TCS în sezonul 2020.yamaha sponsor motorcycle

Zoltan Ordog, vicecampion național la clasa 85 cmc și vicecampion la aceeași clasă în competiția est europeană, și-a asigurat susținerea celor de la Yamaha Europe pentru sezonul 2020. Pilotul echipei Top Cross TCS va beneficia de acest sprijin prin intermediul Motodynamics, importatorului oficial Yamaha în România.

yamaha motorsport europe
“Este pentru prima oară când un pilot de motocross din România reușește, prin evoluțiile sale, să impresioneze experții unui constructor implicat la nivel mondial în acest sport și să beneficieze de o susținere în cariera sa de sportiv. Parteneriatul pe care echipa noastră îl are cu Motodynamics este un plus nu doar din punctul de vedere al motocicletelor de top pe care le avem la dispoziție, ci și prin faptul că piloții din echipă pot participa în programul de selecție YZ bLU cRU Cup derulat de Yamaha la nivel european. Sunt mândru că un pilot din echipa noastră a ajuns în acest punct și că toată munca noastră din acești ani a început să dea rezultate”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei și Yamha MX Brand Ambassador.

yamaha yz blu cru england
Zoltan Ordog a reușit prin stilul de pilotaj, atitudinea și încrederea sa să-I convingă pe trainerii Yamaha în cadrul finalei YZ bLU cRU Cup și în cadrul Masterclass-ului Yamaha desfășurat pe circuitul de la Bellpuig, în Spania. La clasa 85 cmc, pilotul Top Cross TCS a reușit să se impună în fața unor piloți din Suedia, Olanda sau Norvegia, țări cu tradiție în motocross.

yamaha yz cup

“Sunt extrem de bucuros că am fost remarcat și apreciat în acest program de selecție al tinerelor talente derulat de Yamaha la nivel european. Susținerea unui producător de top la nivel mondial mă motivează și mai mult și am înțeles acum cât este de important să primești o astfel de șansă. Voi face totul să rămân în acest program și visul meu este să ajung în Campionatul Mondial”, a spus și Zoltan Ordog, pilotul Top Cross TCS.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel