Motocross CUP, etapa III: deliciu pentru incepatori, galop de sanatate pentru profesionisti!

scoala moto copii

50 de motocrosisti de toate varstele si de toate nivelurile de experienta si-au masurat fortele pe circuitul Autostrada A1 Militari, situat la aproximativ 30 de minute de condus din Bucuresti. Julian Raduta (Top Cross TCS) a fost cel mai rapid pilot de pe circuitul cunoscut deja pentru faptul ca este probabil cel mai  accesibil din punct de vedere tehnic din toata Romania. Totusi, in mansa doi, pilotul de la MX1 – cea mai puternica clasa din motocross, nu a fost scutit de emotii la start, atunci cand Ionut Cojanu (Vectra Zarnesti) i-a furat “hole-shot-ul”, intrand mai hotarat in primul viraj. Iar pe langa el s-a strecurat si colegul sau de echipa de la clasa MX2, Virgil Corbea (cele doua clase alearga impreuna), astfel incat Julian a avut de lucru serios in primele doua tururi pentru a-i prinde din urma pe cei doi, reusind prin cateva manevre spectaculoase sa treaca pe primul loc.

scoala enduro adulti

Ca si in etapele trecute, la clasele mici ale competitiei, atentia a fost centrata asupra fetelor, surorile Cojanu, Maya si Aida, urcand pe podium, la clasele MX50 si respectiv MX65. Chiar daca Mayei i-a lipsit viteza castigatorului de la MX50, Razvan Teodorescu, parerea spectatorilor a fost ca micuta de numai sapte ani a abordat mai cu aplomb sariturile de pe circuit. Aida se poate numi deja un pilot experimentat la clasa MX65, pe care a si castigat-o. Pentru Andrei Poponut, castigatorul clasei MX85, cursa de la Autostrada A1 Militari a fost un bun antrenament pentru Campionatul Est-European, in care el are ca obiectiv clasarea pe podium, iar clasa MX2 Junior a fost castigata de Alexandru Gradinariu, sportivul CSM Bucuresti evoluand fara greseala.

scoala enduro copii

Atmosfera a fost mult mai relaxata in randul pilotilor de la clasele Amatori si Veterani, care au venit insotiti de grupuri de prieteni, pregatiti sa petreaca o duminica “activa”, aproape de Bucuresti. Experienta de snowboarder si de mountain-biker de top a lui Kinda Geza (Csiki Enduro) si-a spus cuvantul, ciucanul ocupand locul doi la clasa Amatori MX2. La clasa MX Veterani, duelul Ciprian Popescu (Dual Racing) – Fazekas Zoltan (Csiki Enduro) a fost de aceasta data castigat de pilotul din secuime, nu fara cateva momente de spectacol din partea celor doi rideri.

Clasamentul si alte informatii le puteti vedea pe site-ul oficial al competitiei, www.motocrosscup.ro

castigatori cupa

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel