Start în Campionatele Balcanic și European de Motocross pentru echipa Top Cross TCS KTM

Start în Campionatele Balcanic și European de Motocross pentru echipa Top Cross TCS KTM

În acest weekend, 8 – 9 aprilie, piloții echipei Top Cross TCS KTM vor lua startul în prima etapă a sezonului din Campionatul Balcanic și Campionatul European (zona de sud-est) de Motocros.

 

În sezonul 2022 echipa Top Cross TCS KTM a avut trei campioni balcanici și este pregătită să continue șirul de succese și anul acesta. Prima etapă este programată în Grecia, pe circuitul de la Krinides, aproape de Kavala, iar echipa va avea 11 piloți pe grilele de start de la clasele 50cmc, 65 cmc, 85cmc și MX2. Etapa din Grecia contează ca prima etapă din Campionatul Balcanic și Campionatul European (zona de sud-est), dar și ca etapă națională, la start fiind piloți din 12 țări.

 

Circuitul de la Krinides este unul complet nou pentru Patrick Florea și Anca Adam, care vor concura la clasa 50cmc, și pentru Cristi Cristescu, Andrei Susanu și Alecsei Toader de laa clasa 65cmc.

După ce și-a asigurat titlul balcanic la clasa 65 cmc, Sami Dumitru va lua startul în acest sezon la clasa 85cmc împreună cu Ștefan Gherghiceanu și Robert Trufasu și Luca Ștefănescu.

 

Zoltan Ordog, și el campion balcanic în 2022, va lua startul anul acesta la clasa MX2, clasă la care va concura și Mihai Dine.

 

Prima etapă din acest sezon în competițiile balcanice și europene este programată pe 8 și 9 aprilie, acțiunea pe circuit începând în fiecare zi de la ora 10:00.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel